To aktuelle arrangementer i mai!

23. mai arrangerer «Stopp NATO» i samarbeid med «Internasjonal kvinneliga for fred og frihet» et debattmøte med tittel «Norge – USA og atomvåpen». Blant innlederne er Bård Wormdal som akkurat har gitt ut en ny bok «Spionkrigen» – om «Det hemmelige spionsamarbeidet mellom Norge og USA».

Møter er gratis og foregår i Litteraturhuset i Oslo kl 18:00. Velkommen til aktuelt debattmøte!

Her er arrangementet på facebook

31.mai kommer NATOs utenriksministre til Oslo, de skal ha møter i Rådhuset. «Stopp NATO» har sammen med «Fredsinitiativet 2022» tatt initiativ til demonstrasjon på Eidsvolls plass 31.mai kl. 18. Flere organisasjoner er i ferd med å tilslutte seg. Paroler er:

1. Russland ut av Ukraina — Ingen NATO-eskalering

2. Nei til Norden som oppmarsjområde for USA og NATO

3. Forhandlinger-ikke krigshissing

4. Stopp opprustningsspiralen — Nei til atomvåpen

Her er arrangementet på facebook

Møt opp og la ikke NATO-toppene møtes i stillhet!